Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj

Noutăţi

JOS PĂLĂRIA! Poliția Locală Zalău a răspuns la apelul CTS și a donat sânge

 

JOS PĂLĂRIA! Poliția Locală Zalău a răspuns la apelul CTS și a donat sânge
JOS PĂLĂRIA! Poliția Locală Zalău a răspuns la apelul CTS și a donat sânge
24 Iulie 2020

Datorită crizei creeate de pandemia COVID-19, Centrul de Transfuzie Sanguină din Sălaj duce lipsă acută de sânge, sânge care odată recoltat este transferat marilor centre medicale pentru a folosii diverselor situații critice prin care trec semenii noștri. Angajații centrului din Sălaj au făcut mai multe apeluri publice de responsabilizare a populației și pentru a-i îndemna să vină să doneze sânge, mai ales în condițiile în care numărul donatorilor a scăzut dramatic.

Un gest care nu poate trece neobservat a fost făcut azi de mai mulți polițiști locali din Zalău care s-au dus la Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj și au făcut gestul nobil de a dona sânge.

„N-avem sânge! Numărul donatorilor de sânge a scăzut cu 40% față de anul trecut. La nivel național este o nevoie mare de sânge pentru pacienții cu patologie oncologică, hematologică si pentru cei care au nevoie de intervenții chirurgicale cu risc de sângerare mare. Haideți să fim solidari, să dovedim că ne pasă!”, este apelul făcut de CTS Sălaj.

Sunteți aşteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină din Zalău, de luni până vineri, în intervalul orar 07:30-14:00!

„Există oameni generoşi printre noi! Azi le mulțumim celor de la Poliția Locală Zalău care au răspuns apelului nostru de a dona sânge!”, a transmis directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Sălaj, dr. Ilieș Cristina.

Sursa: monitoruldesalaj.ro